Gasfyr

For at sikre det rigtige valg af fyr, varmtvandsbeholder og aftræk, naturgasfyrets skorsten, til netop din bolig, er det en god idé at få rådgivning af en autoriseret VVS-installatør

For at sikre det rigtige valg af fyr, varmtvandsbeholder og aftræk, naturgasfyrets skorsten, til netop din bolig, er det en god idé at få rådgivning af en autoriseret VVS-installatør. Det er vores opgave at sikre, at det nye fyr kan fungere effektivt sammen med husets centralvarmeanlæg. Jo bedre fyret passer til varmeanlægget i størrelse og indstilling, jo bedre udnytter det naturgassen.

Sikkerhed og effektivitet er vigtige parametre i valget af et nyt fyr. Derfor anbefaler vi vores kunder kunder at vælge et kondenserende fyr, der udnytter gassen mest effektivt og har lukket forbrændingskammer, hvor forbrændingen sker i et lukket system.

Når vi skal anbefale det bedste fyr til din bolig, ser vi bl.a. på størrelsen af dit hus, hvor godt det er isoleret, dit nuværende forbrug af naturgas, og hvor mange beboere der er. Fyret skal være kraftigt nok til at kunne producere den varme og det varme vand, der er brug for. Men er det for kraftigt, bruger det for meget energi på at producere varmen.

I de fleste moderne naturgasfyr er der klimastyring, hvis vigtigste opgave er at spare på energien. Den sørger for, at fyret på den mest effektive måde producerer den varme, der er nødvendig for at holde temperaturen indenfor konstant og behagelig. Det betyder samtidig en lavere varmeregning.