Montering af varmepumper på Stevns

Har du en gammel og dyr varmekilde, og kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen og samtidig vælge en energivenlig varmekilde? Så kan en varmepumpe være den rette løsning for dig. Hos Klestrup VVS tilbyder vi blandt andet montering af varmepumper på Stevns samt løbende varmepumpe-service for både private boligejere og virksomheder.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en miljøvenlig opvarmningskilde, der udnytter energien i luften eller jorden og omdanner den til varme i form af varm luft eller varmt brugsvand.

Hvordan virker en varmepumpe?

Der findes overordnet set tre forskellige typer varmepumper; en jordvarmepumpe, en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe, og de virker hver især forskelligt.

En jordvarmepumpe udnytter jordens varme ved hjælp af slanger, der bliver gravet ned rundt om huset, mens luft til luft og luft til vand varmepumper fungerer ved hjælp af en indedel og en udedel, der sørger for at udnytte luften og omdanne den til henholdsvis varm luft eller varmt vand.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken varmepumpe du skal vælge afhænger af dine behov og dit budget. Et jordvarmeanlæg kræver gravearbejde i din have, så jordvarmeslangerne kan blive lagt ned i jorden, hvorimod en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe ikke stiller nogen krav til installationen.

En luft til luft varmepumpe kan både opvarme og nedkøle luften i din bolig, mens en luft til vand varmepumpe opvarmer dit brugsvand.

Hvad koster en varmepumpe?

Der er stor prisforskel på, hvor meget en varmepumpe koster alt afhængigt af, hvor energieffektiv den skal være, og hvilken type varmepumpe du vælger. Uanset hvilken løsning du vælger, har du mulighed for at få tilskud til monteringen via håndværkerfradraget, og du kan dermed opnå en rigtig god luft til vand varmepumpe pris eller luft til luft varmepumpe pris.

Kontakt os og hør mere om vores montering af varmepumper på Stevns

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af en af de tre typer varmepumper på Stevns, eller ønsker du at høre mere om fordelene ved de forskellige modeller, kan vi kontaktes på +45 56 50 70 80 eller info@klestrupvvs.dk.